top of page

Een fotoshoot met een verhaal | De magie van zonnebloemen

De fotoshoot van Marie en Tim: een verhaal over een nieuw begin met zonnebloemen als eerbetoon.

Meisje staat in koolzaadveld. Bloemenvelden vormen de perfecte achtergrond voor jouw lente- of zomerfotoshoot.

Marie en Tim kregen een bijzondere fotoshoot cadeau. Eentje om het prachtige nieuws van hun aankomende baby vast te leggen. Na een moeilijke periode waarin ze hun ongeboren zoontje verloren tijdens een vakantie in Frankrijk, kijken ze nu vol liefde en vreugde uit naar de komst van hun nieuwe gezinslid. Met prachtige zonnebloemen als eerbetoon aan hun overleden zoontje.


Bedankt Marie en Tim voor het vertrouwen in mij om dit moment vast te leggen. Ik wens jullie alle geluk en liefde toe in jullie nieuwe avontuur als ouders.


Zoek je naar een manier om de prachtige tijd van je zwangerschap vast te leggen? Overweeg dan een fotoshoot en laat jullie verhaal vastleggen op een persoonlijke manier.

Tip voor familie of vrienden: geef de toekomstige ouders een cadeaubon voor een zwangerschapsshoot! Zo kunnen aanstaande ouders deze mooie tijd voor altijd vastleggen en koesteren.

Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kijk er naar uit om van je te horen!

 

Hey!

Fotografe in de natuur die emoties vastlegt op een elegante, zachte en tijdloze manier.

Wat fijn dat je de weg vond naar mijn blog. Ik ben Wendy trouwens. Lees gevoelig en zorgzaam. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens ik mooie plekjes in het groen ontdek. Ik hou stiekem van eenvoud en tradities en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan. Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Mijn gevoeligheid en intuïtie zijn mijn sterktes in dit verhaal en zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak zal stellen voor de camera terwijl ik momenten vastleg die levensecht en puur zijn. Indien het kriebelt om een shoot te boeken, kan ik je alvast adviseren even mijn portfolio te bekijken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten tot liefdevolle en zachte beelden.

Liefs, Wendy


Schrijf je alvast in op de blog en ontvangt alle posts gratis in je mailbox.


Logo van Wendy Panier Fotografie.Comments


wendypanier1 white.png
Neem contact op
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page