top of page

Het verhaal achter de lens

De persoon achter de camera

Het verhaal achter de lens van Wendy Panier Fotografie. Wendy is de persoon achter de camera. Wendy staat in een mooie setting in de natuur. Ze houdt bloemen vast. Beige kleuren.

Hoi! Ondertussen loopt deze blog al een jaartje en ik bedacht me dat er hier nergens een persoonlijke post tussen staat. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Misschien ken je me al via mijn socials of nieuwsbrief? Zo niet, leuk om kennis te maken! Voel je welkom hier! Ik deel graag mijn verhaal achter de lens met je. Ik ben Wendy. Meisjesmama van Hannah en Milla en vrouw van Sven. Al zolang ik me kan herinneren, heb ik een grote liefde voor fotografie en het creëren van prachtige beelden. De nostalgische Kodak-filmrolletjes uit mijn jeugd koester ik dan ook als dierbare herinneringen. Lange tijd was ik onwetend over de technische aspecten van fotografie en deed ik maar wat. Tot ik mama werd en mijn liefde voor fotografie samen met mijn meisjes groeide. Ik begon cursussen te volgen en vele uren te besteden aan het perfectioneren van mijn fotografievaardigheden, en dat doe ik nog steeds. Al jaren is mijn camera mijn trouwe metgezel, maar pas sinds 2022, na een periode van revalidatie en diepgaande persoonlijke groei, had ik de moed om van mijn passie mijn beroep te maken. Er gaat vrijwel geen dag voorbij zonder dat ik met fotografie bezig ben.


Het verhaal achter mijn foto's

Als fotograaf geniet ik ervan de schoonheid in eenvoud vast te leggen. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens als ik mooie plekjes in het groen ontdek. Net zoals ik me in het leven steeds laat leiden door mijn gevoel, werk ik ook zeer intuïtief als fotograaf. Mijn fotografie stijl weerspiegelt mijn zachte karakter en liefde voor de natuur. Ik hou van eenvoud en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan. Tijdens deze tripjes worden vaak de mooiste beelden gemaakt die ik gebruik voor mijn eigen postkaarten- of print on demand collectie.


Het verhaal achter de lens met een kijkje in mijn wereld

Ik heb een boeiende reis gemaakt van het vastleggen van herinneringen naar het creëren van mijn eigen collectie postkaarten en print-on-demand producten. Wil je meegaan op deze reis door mijn wereld? Elk kaartje en elk beeld dat ik maak, heeft een verhaal te vertellen, een moment dat me raakt. Deze collecties weerspiegelen mijn passie voor fotografie en mijn liefde voor de wereld om me heen. Ik hoop dat ze je net zo enthousiast maken als mij.


Postkaart 1: Herfst aan Lac des Vieilles Forges, Frankrijk - Kamperen met een prachtig panorama.

Postkaart 2: Kamperen in Denemarken op doorreis naar Zweden - Genieten van een prachtige avondwandeling.

Van foto herinnering naar postkaart. Wendy panier Fotografie plaatst een voor en na foto waardoor je ziet hoe haar postkaartencollectie tot stand komt. Je ziet een foto van een varen en een foto van klaprozen.

Ik creëer ook vaak sfeerbeelden tijdens fotoshoots. Deze beelden vormen voor de klant een mooie aanvulling in de fotocollectie of het album. Soms maken die beelden me zo blij dat ze worden toegevoegd aan mijn print-on-demand collectie. Een voorbeeld hiervan zijn kader 2 en 3, die zijn genomen op een bloemenplukweide in de Kempen tijdens een zwangerschapsshoot.

Sfeerbeelden tijdens fotoshoot. Zwangerschapsshoot in de bloemenplukweide. Wendy Panier fotografie toont met deze foto haar werking naar de print-ondemand collectie.

Liefde, verbinding en echt (be)leven

Na mijn revalidatie van een auto-ongeluk koos ik ervoor om uit mijn comfortzone te stappen. Ik ging aan de slag met het afpellen van opgelegde laagjes en kwam steeds dichter tot mijn kern. Dit vergde tijd, maar uiteindelijk volgde ik mijn hart en durfde ik ja te zeggen wanneer men mij vroeg om anderen te fotograferen. Als fotograaf zijn mijn gevoeligheid en intuïtie mijn grootste troeven. Ze zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak stelt voor de camera, terwijl ik momenten vastleg die oprecht zijn. Dankzij mijn jarenlange ervaring als kinderbegeleidster weet ik precies hoe ik met jonge kinderen moet omgaan. Als fotografe focus ik me op liefde, verbinding en het echte (be)leven. Samen stemmen we af op jouw behoeften om jouw authentieke verhaal vast te leggen.

Een collage van Wendy panier Fotografie. je ziet gezinnen; kinderen, koppels in een mooie setting in de natuur. Het straalt liefde, verbinding en echt beleven uit.


Iedereen verdient een plek in een fotoalbum vol herinneringen

Ik ben er helemaal klaar voor om jouw speciale momenten te vereeuwigen. Ik geloof dat iedereen een plekje verdient in fotoalbums vol dierbare herinneringen. Door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief blijf je op de hoogte van mijn nieuwste projecten. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten en jouw unieke verhaal te vertellen. Zie ik je binnenkort voor mijn lens?

 
Wendy Panier Fotografie met een fototoestel in de hand. Ze glimlacht.

Hey!

Wat fijn dat je de weg vond naar mijn blog. Ik ben Wendy trouwens. Lees gevoelig en zorgzaam. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens ik mooie plekjes in het groen ontdek. Ik hou stiekem van eenvoud en tradities en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan. Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Mijn gevoeligheid en intuïtie zijn mijn sterktes in dit verhaal en zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak zal stellen voor de camera terwijl ik momenten vastleg die levensecht en puur zijn. Indien het kriebelt om een shoot te boeken, kan ik je alvast adviseren even mijn portfolio te bekijken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten tot liefdevolle en zachte beelden.


Liefs, Wendy


Schrijf je alvast in op de blog en ontvangt alle posts gratis in je mailbox.


Comments


wendypanier1 white.png
Neem contact op
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page