top of page

Werkwijze

Boeking

Wat leuk dat je interesse hebt in een fotoshoot! Ik luister heel graag naar jullie verhaal en creëer van hieruit graag een fotoshoot op maat. Is er een locatie die een bijzondere betekenis voor je heeft? Een familiestuk dat een persoonlijk verhaal vertelt of een diepe betekenis voor je heeft? Laat het me weten!

Als de datum en locatie zijn vastgelegd, ontvangen jullie van mij kleding- en kleuradvies zodat het totale plaatje klopt.

Jullie plaatsje is definitief gereserveerd na betaling. Het plannen kan misschien wat overweldigend lijken nu, maar ik ben er om je bij elke stap te helpen. Download de brochure voor meer informatie.

Wendy Panier Fotografie-23.jpg
Wendy Panier Fotografie-53.jpg

Fotoshoot

Tijdens een fotoshoot wil ik jullie vastleggen zoals jullie echt zijn en foto's creëren die liefde en verbinding uitstralen.

Ik laat je enkele kleine opdrachtjes uitvoeren, maar wil vooral een rustmoment creëren waarbij je bewust geniet van het moment en dichtbij jezelf staat. Echt beleven. Uit het hoofd, mét het hart.

Bij een moestuinreportage en een buitenbeleving shoot leg ik naast de gezellige momentjes onderling ook de interacties tussen jou en de natuur vast.

Bewerking en aflevering

Ik neem je foto's onder handen met als einddoel elegante, zachte en tijdloze beelden. Binnen de 3 weken krijg je toegang tot jouw online galerij. Hier presenteer ik je een sfeervolle slideshow die jouw emotie of verhaal overbrengt en de afgewerkte foto's met watermerk. Na de fotoshoot kan je kiezen om bij het basispakket te blijven, of je kan upgraden naar het standaard of premiumpakket. Naast een ruime selectie van frisse kleurenfoto's voorzie ik ook steeds zwart-wit foto's. Omdat ik herinneringen vastleggen zo belangrijk vind, bevat elk pakket printkrediet dat te gebruiken is in de webshop van je galerij.

DSC_7521.jpg

Tarieven

Wendy Panier Fotografie-26.jpg

Basis pakket
Tijdloze Schoonheid

Wat kan je verwachten?

Fotoshoot op maat & outfitgids

Sessie van 1 uur

Zorgvuldige selectie en nabewerking
20 beelden in hoge resolutie

Beveiligde online fotogalerij

€50 printwaarde te gebruiken in de webshop van je galerij
20 km rond Geel (daarna €0,45/km)

€300
Wendy Panier Fotografie-31.jpg

Op alle shoots gelden de algemene voorwaarden

Meld je aan voor de nieuwsbrief en laat je inspireren.

Blog

wendypanier1 white.png
Neem contact op
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page