top of page

Waarom een fotoshoot in de moestuin zo fantastisch is

Een familieshoot vol echte momentjes

Een familie fotoshoot in de moestuin, kwam dat al in je op?

Ikzelf ben echt fan van het vastleggen van de details, de kleine momenten. Later blijken dit namelijk de grootste te zijn.


Wanneer je je hiervan bewust bent, wil je die kleine momenten graag zelf vastleggen. Maar hoe vaak heb je je al vol goede moed achter je camera gezet en bleek het toch niet zo eenvoudig te zijn om het totale plaatje vast te leggen? Nog gezwegen over de struggle om er als koppel, als ouder of grootouder mee op te staan. Vaak eindigt het in een of-of verhaal. Terwijl het net zo mooi en puur is om jullie samen vast te leggen.


Net om die reden is een fotoshoot in jullie eigen tuin zo waardevol. Als liefhebber van tuinieren en fotografie, weet ik perfect jullie echte momentjes vast te leggen. Bovendien zijn er geen ongemakkelijke momenten. Zelfs de (klein)kinderen voelen zich in hun vertrouwde omgeving meteen op hun gemak en jij hoeft je geen zorgen te maken over de outfits. Hoe authentieker, hoe mooier.


Het leuke aan een familie shoot in de moestuin, is dat er wel altijd iets te beleven valt. Ploeteren in de aarde en zaadjes planten. Sprankelende waterdruppels toveren met de tuinslang of achter de kipjes rennen. Lekkers oogsten of de vaas vullen met je eigen plukgeluk.

Dit alles zijn de momenten waarvan je hart sprongetjes maakt wanneer je er zoveel jaar later op terugblikt. Deze beelden maken dat je terug in de tijd gaat en je de moment weer levendig gaat herinneren.


Rob en Godelieve waren alvast enthousiast over hun moestuinreportage. Ze lieten me weten dat ze genoten hadden van mijn bezoek aan hun moestuin en ze blij waren met de foto's.


De moestuinreportage van Rob en Godelieve | een fotoshoot vol moestuingelukjes


Wil je graag meer informatie of wens je een fotoshoot in te plannen, klik dan hieronder voor meer info.


Heb jij slechts een kleine of geen moestuin, maar wel zin in een spontane familie fotoshoot? Wat denk je van een leuke picknick in de tuin? Of stuur een berichtje via de contactpagina en vertel me jouw leuke idee. Ik kijk er alvast naar uit om jullie bijzondere gezinsmomenten te vereeuwigen.

 

Hey!

Wat fijn dat je de weg vond naar mijn blog. Ik ben Wendy trouwens. Lees gevoelig en zorgzaam. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens ik mooie plekjes in het groen ontdek. Ik hou stiekem van eenvoud en tradities en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan. Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Mijn gevoeligheid en intuïtie zijn mijn sterktes in dit verhaal en zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak zal stellen voor de camera terwijl ik momenten vastleg die levensecht en puur zijn. Indien het kriebelt om een shoot te boeken, kan ik je alvast adviseren even mijn portfolio te bekijken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten tot liefdevolle en zachte beelden.

Liefs, Wendy


Schrijf je alvast in op de blog en ontvangt alle posts gratis in je mailbox.

コメント


wendypanier1 white.png
Neem contact op
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page