top of page
Over mij

De kracht van zacht

Hoi! Ik ben Wendy. Lees gevoelig en zorgzaam. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens ik mooie plekjes in het groen ontdek. Ik hou stiekem van eenvoud en tradities en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan.

Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Mijn gevoeligheid en intuïtie zijn mijn sterktes in dit verhaal en zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak zal stellen voor de camera terwijl ik momenten vastleg die levensecht en puur zijn. Door mijn jarenlange ervaring als kinderbegeleidster, weet ik ook precies hoe om te gaan met jonge kinderen. Indien het kriebelt om een shoot te boeken, kan ik je alvast adviseren even mijn portfolio te bekijken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten tot liefdevolle en zachte beelden.

DSC_3646-bewerkt.jpg
DSC_3640-bewerkt.jpg
I'm going to make everything around me beautiful,
that will be my life

Weetjes over mij

Mijn grootste geluk

mijn gezin

Lievelingsfilm

Lalaland

Verwonderd over

de schoonheid van de natuur

Lievelingsplekje

onze witte bloementuin

Favoriete magazine

weekblad Libelle

Op de wishlist

Lapland
Meisjesmama uit de Kempen

Naast fotografie is mijn hart gevuld met liefde voor mijn gezin. Ik ben meisjesmama van Hannah en Milla en vrouw van Sven. Stel je zo'n intieme beach wedding voor en je weet exact hoe onze mooiste dag eruit zag. Naast fotografe ben ik ook family content creator en thuisonderwijzeres voor de jongste. Op mijn persoonlijke insta kan je onze huisonderwijsavonturen en leukste uitstapjes van dichtbij volgen. Ook hier ligt de focus steeds op liefde, verbinding en echt (be)leven met een speurneus voor unieke locaties in het groen en geluksmomentjes met onze Kempen op wieltjes.

61-jessica-jongman-09499.jpg
76-jessica-jongman-09612.jpg
wendypanier1 white.png
Neem contact op
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page