top of page

De perfecte achtergrond voor jouw lente- of zomerfotoshoot: bloemenvelden

Even stilstaan en genieten tijdens jouw fotoshoot in het bloemenveld

Meisje staat in koolzaadveld. Bloemenvelden vormen de perfecte achtergrond voor jouw lente- of zomerfotoshoot.

Wat hou ik van bloemen! Ronddwalen tussen velden en vervolgens botsen op kleurrijke bloemen, geeft instant rust en bezorgt een echte vakantiesfeer.

Als fotografe wil ik die sfeer ook creëren tijdens mijn fotoshoots. De pauzeknop indrukken zodat jij kan genieten van het moment en de prachtige herinneringen die we samen vastleggen. Bloemenvelden vormen dan ook de perfecte achtergrond voor jouw fotoshoot in de lente of zomer.

Naast de vertrouwde lokale bloemenvelden, ben ik steeds alert naar mooie, nieuwe locaties of verplaats ik me wat verder voor een shoot. Zo kan je tijdens jouw volgende fotoshoot gegarandeerd genieten van een betoverende sfeer."De aarde lacht in bloemen" en schenkt jou de perfecte achtergrond voor jouw lente- of zomerfotoshoot.

Wanneer je een bloemenshoot wenst in te plannen, geef ik je graag een idee welke bloemen je wanneer kan verwachten. Dit maakt het makkelijker voor jou om het juiste tijdstip te bepalen voor jouw fotoshoot zodat we de perfecte achtergrond kunnen creëren voor jouw lente- of zomerfotoshoot. Hieronder vind je alvast enkele van mijn persoonlijke favorieten:

 • Tulpen: april en mei

 • Koolzaad: april tot juni

 • Klaprozen: juni en juli

 • Korenbloemen: juni tot september

 • Zonnebloemen: juli tot september

 • Heide: augustus tot september

Ook leuk;

 • Pioenen: mei en juni

 • Rozen: juni tot oktober

 • Lavendel: juni tot augustus

 • Dahlia's: juli tot oktober

De charme van bloemen in alle seizoenen voor jouw perfecte fotoshoot

Hoewel bloemen in bloei het perfecte decor vormen voor een bloemenshoot, zijn er ook manieren om eenzelfde sfeer te creëren zonder bloeiende bloemen. Ideaal tijdens het najaar. Hier zijn een paar tips:

 • Kies kleding in pastelkleuren of andere zachte tinten

 • Breng bloemenkransen of bloemige accessoires mee

 • Overweeg het gebruik van droogbloemen

 • Kies een natuurlijke locatie aan het water of in het bos

Onthoud dat het niet alleen gaat om de bloemen, maar om de algehele sfeer en emotie van de shoot. Met de juiste kleding, accessoires en locatiekeuze kan je nog steeds prachtige en tijdloze foto's creëren.


Ode aan bloemen en aan jou

Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Tijdens de shoot ligt de focus op even stilstaan en genieten van het moment. Kies daarom steeds een locatie die bij jou past. Samen maken we er een ervaring van om nooit te vergeten


Het koolzaadveld: de perfecte achtergrond voor de fotoshoot van Joni

Als je net zo dol bent op bloemen als ik, dan zul je helemaal weg zijn van een fotoshoot in een bloemenveld. Een bloemenshoot is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen en gezinnen. Het is een gezellige en leuke activiteit om samen te doen. Wil je graag meer informatie over een bloemenshoot of heb je interesse in een fotoshoot los van de bloemenvelden? Dan hoor ik dat graag via de contactpagina. Ik kijk er alvast naar uit om jouw bijzondere momenten te vereeuwigen.

 

Hey!

Fotografe in de natuur die emoties vastlegt op een elegante, zachte en tijdloze manier.

Wat fijn dat je de weg vond naar mijn blog. Ik ben Wendy trouwens. Lees gevoelig en zorgzaam. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens ik mooie plekjes in het groen ontdek. Ik hou stiekem van eenvoud en tradities en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan. Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Mijn gevoeligheid en intuïtie zijn mijn sterktes in dit verhaal en zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak zal stellen voor de camera terwijl ik momenten vastleg die levensecht en puur zijn. Indien het kriebelt om een shoot te boeken, kan ik je alvast adviseren even mijn portfolio te bekijken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten tot liefdevolle en zachte beelden.

Liefs, Wendy


Schrijf je alvast in op de blog en ontvangt alle posts gratis in je mailbox.


Logo van Wendy Panier Fotografie.Comments


wendypanier1 white.png
Neem contact op
 • Instagram
 • Facebook
bottom of page