top of page

Verlovingsshoot | Cosy winter session

Omarm de winter met een flinke portie gezelligheid

Sandra en Sam vroegen me een jaar geleden als bruidsfotograaf. Ondanks dat ik het een hele eer vond, liet ik hen voorzichtig weten dat ik het niet aandurfde. Tot 2022 aan kwam kloppen. Een jaar dat woelig begon en veel vraagtekens met zich meebracht. Na een onrustig voorjaar, werd ik gezegend met een najaar vol inzichten.

Grenzen werden verlegd en grote stappen werden gezet. En zo komen we aan deze inspiratieblog gevuld met romantische verlovingsfoto´s van Sandra en Sam tijdens de eerste cosy winter session.

Bedankt Sandra en Sam. Het was een heerlijke fotoshoot. Ik wens jullie alle geluk toe.

En jij lieve lezer... durf te vertrouwen op jezelf en je gevoel. Je leven bewust richting geven is zo verrijkend. Download zeker de gratis gids 'de weg naar persoonlijke groei' wanneer je nood hebt aan handvaten. En voor nu... geniet mee van die mooie, liefdevolle reportage. Oh ja, kan jij het hartje spotten bij het brandhout?


Sandra & Sam | Cold hands, warm hearts

Locatie: de batterij in Laakdal


Wil jij ook een fotoshoot vol liefde, verbinding en echt (be)leven en hou jij net als ik ook zo van de natuur en het buitenleven? Neem een kijkje op mijn fotografie pagina voor meer info.


 

Hey!

Wat fijn dat je de weg vond naar mijn blog. Ik ben Wendy trouwens. Lees gevoelig en zorgzaam. Ik heb een grote liefde voor de natuur en maak vreugdesprongetjes telkens ik mooie plekjes in het groen ontdek. Ik hou stiekem van eenvoud en tradities en geniet ervan de wereld te ontdekken met onze oldtimer campervan. Als fotografe zet ik jou graag in de schijnwerpers op een authentieke manier en werk ik afgestemd op jouw behoeften. Mijn gevoeligheid en intuïtie zijn mijn sterktes in dit verhaal en zorgen voor een zachte aanpak die je op je gemak zal stellen voor de camera terwijl ik momenten vastleg die levensecht en puur zijn. Indien het kriebelt om een shoot te boeken, kan ik je alvast adviseren even mijn portfolio te bekijken. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we jouw verhaal kunnen omzetten tot liefdevolle en zachte beelden.

Liefs, Wendy


Schrijf je in op de blog

En ontvangt alle posts gratis in je mailbox.

Comments


wendypanier1 white.png
Neem contact op
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page