top of page

Welkom

Ben jij op zoek naar een fotograaf die jouw persoonlijkheid op een elegante,  zachte en tijdloze manier vastlegt? Dan ben je bij Wendy Panier Fotografie aan het juiste adres! Laat je inspireren door mijn foto's en vind meer informatie over mijn aanbod. Neem gerust een kijkje en ontdek wat ik als intuïtief fotograaf voor jou kan betekenen.

DSC_0713.jpg
DSC_7693.jpg
Wendy Panier Fotografie-1.jpg
Over Wendy

Zachte fotografie gestyled met een vleugje natuur

Hey lieve jij! Ik ben Wendy. Als fotograaf geniet ik ervan de schoonheid in eenvoud vast te leggen. Mijn stijl is zacht en ik werk graag in een natuurlijke omgeving. Het is mijn passie om jouw unieke schoonheid vast te leggen en foto's te creëren die liefde, verbinding en echt (be)leven uitstralen. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal vast te leggen en liefdevolle herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Reviews

Wendy Panier Fotografie-33.jpg
Annelou

Wat een mooie, romantische foto's! Fotografe Wendy zoekt natuurlijke, idyllische plekjes om ieder op een zachte manier op beeld te vangen. Spontaniteit komt ten volle tot uiting, zowel bij Wendy, die inspeelt op de omstandigheden en ter plaatse nog extra inspiratie krijgt en de omgeving ten volle benut. Ook het model mag alle spontaniteit tonen om persoonlijkheid en karakter te laten spreken op de foto's. Daarbij zorgt Wendy's zachte karakter ervoor dat je je onmiddellijk op je gemak voelt en jezelf kan zijn, wat duidelijk spreekt op de mooie foto's. Kortom een fotoshoot met Wendy is een verwennerij en selfcare ten top! Dankjewel lieve Wendy!

Blog

A gift for you

Wat fijn dat je de weg vond naar de gratis gids 'jouw weg naar persoonlijke groei'. Ik ben Wendy trouwens. Lees gevoelig, zorgzaam en ik hou stiekem wel van tradities. Ik geniet van de natuur, de wereld ontdekken met onze campervan en al het moois om me heen vastleggen met mijn camera. Als fotografe richt ik me op outdoor life, buitenavonturen, liefde, verbinding, bewustzijn en echt (be)leven. Op persoonlijk vlak had het leven al meerdere 'verrassingen' in petto. Dit maakte dat ik grote sprongen heb gemaakt op vlak van persoonlijke groei en ik steeds meer op gevoel ging leven en mijn leven bewust richting gaf. Hoe ik dat deed? Wel, dat deel ik graag met je in deze gids. Download de gids hieronder en zet je klaar voor jouw groeireis.

DSC_3640-bewerkt.jpg

De weg naar persoonlijke groei

Bedankt voor de inzending!

​Get a free recipe

Gummies oat cake sweet roll fruitcake dessert toffee sesame snaps halvah pastry. Halvah marzipan chocolate jelly-o halvah brownie cake macaroon. Liquorice apple pie toffee bear claw cake cotton candy. Chocolate bar cotton candy sweet fruitcake danish I love I love.

I love gummi bears liquorice gummies gummi bears apple pie. Cookie pie caramels marshmallow liquorice topping powder jelly-o cupcake.

ellie-ellien-04yMqTmUeHQ-unsplash.jpg

Subscribe and get the freebie

Unieke postkaarten

Stuur je graag kaartjes naar vrienden en familie? Dan zijn onze postkaarten precies wat je zoekt! De oogstrelende kaarten met aandacht voor details zullen zeker een blijvende indruk achterlaten.

bottom of page